Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız Tarafından 27-29 Eylül 2021 tarihleri arasında Hastane Afet ve Acil Durum Planları (Hap) Uygulayıcı Eğitimi düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız Tarafından 27-29 Eylül 2021 Tarihleri Arasında Hastane Afet ve Acil Durum Planları (Hap) Uygulayıcı Eğitimi Düzenlendi.

İlimizde bulunan kamu ve özel tüm yataklı tedavi kurumlarımızın herhangi bir afet ve acil durumda dış yardıma en az ihtiyaç duyacak ve hatta azami 3 gün süreyle faaliyetlerini aksatmadan kendi kendilerine sürdürebilecek şekilde hazırlıklı olmaları için hazırlanmakta olan ve Bakanlığımız yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilen “Hastane Afet ve Acil Durum Planları (Hap) Uygulayıcı Eğitiminin” dördüncüsü olan son eğitim 27-28-29 Eylül 2021 tarihleri arasında Ordu Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen eğitime; Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gölköy Devlet Hastanesi, Ulubey İlçe Devlet Hastanesi, Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi ve Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi olmak üzere toplam 6 kamu hastanemizin Başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcıları ve HAP Hazırlama Komisyonu üyeleri ile Müdürlüğümüzün dört HAP Eğitmeni personelimiz katılmış ve 3 gün süren eğitim son gün yapılan masa başı tatbikatı ile birlikte başarıyla tamamlanmıştır.

• hap-1jpg.png
  • hap-3jpg.png